Конкурси

ЛОВАЧКО УДРУЖЕЊЕ „МОТАЈИЦА“

Ловачко удружење

„Мотајица“ објављује

ОГЛАС

о продаји аутомобила путем јавне лицитације

Ловачко удружење „Мотајица“ оглашава продају аутомобила „Лада нива“, година производње 2007, бензин-плин, није у возном стању.

Почетна цијена аутомобила је 1.000 КМ.

Аутомобил се продаје у виђеном стању, а сви који га желе погледати могу се обратити у канцеларију Удружења, сваким радним даном до 12 часова.

Лицитација ће се одржати 15.03.2019. године у 19 часова у просторијама Удружења.

Право на лицитацију имају сва правна и физичка лица која прије лицитације положе кауцију у висини од 10% од почетне цијене аутомобила. Учесницима лицитације чије понуде не буду прихваћене, уплаћени депозит од 10% биће враћен.

Уколико учесник лицитације одустане од куповине након што његова понуда буде прихваћена или након закључења уговора о купопродаји одустане од његове реализације, уплаћени депозит од 10% неће му бити враћен, а ЛУ „Мотајица“ задржава право да закључи уговор о купопродаји са сљедећим најповољнијим понуђачем.

Учесници лицитације дужни су да прије почетка лицитације докажу свој идентитет (лична карта или пасош), односно да доставе пуномоћ о заступању, уколико се ради о заступницима.

 

Ловачко удружење

„Мотајица“

Related posts

Јавни позив за додјелу
помоћи за трошкове гријања

Derventski List

Оглас за именовање три члана Градске изборне комисије

admin

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОПЛАВА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još