Друштво

Малишанима из „Трола“ и
„Бамбија“ свјетлоодбојни прслуци

Драган Малиновић из Прњавора обрадовао је малишане из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“ флуоресцентним прслуцима и уочљивим ознакама који ће бити веома корисни при њиховом кретању у саобраћају.

Малиновић је запослен у иностранству, а на овај начин желио је да допринесе повећању безбједности дјеце у саобраћају.

– Много смо захвални господину Малиновићу који је овим гестом постао пријатељ наше установе. Ова донација допринијеће безбједности малишана, јер често излазимо изван нашег круга и посјећујемо разне установе – истакла је директорица „Трола“ Гордана Симић, додајући да сваке године у октобру обиљежавају Дан саобраћаја.

Обрадовани поклонима били су и у Клубу за дјецу „Бамби“, изразивши захвалност на овој донацији која ће допринијети безбједности дјеце у саобраћају.

У дервентском јавном вртићу смјештено је 204 дјеце. а у плану је проширење капацитета ове установе за још око 130 мјеста чиме би листе чекања постале прошлост, док у приватној предшколској установи бораве 64 малишана.

Related posts

Ученици брусе
говорничке вјештине

Derventski List

Тржиште и даље вапи за машинском струком

admin

Фризер тражено и
перспективно занимање

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još