ДруштвоИЗДВОЈЕНО

МАТУРАНТИ БЛИСТАЛИ УПРКОС КИШИ

Ружно вријеме није спријечило 138 матураната Стручне и техничке школе да вечерас заблистају у најљепшем издању.

Упркос киши, која је непрестано падала, матуранти су успјели да се фотографишу и овјековјече посебне тренутке са родбином и пријатељима који су дошли да их испрате у „свијет одраслих“.
– Њих 138 било је распоредјено у пет одјељења. Генерација је била веома успјешна, што потврдјују и постигнути резултати. На матурској забави биће проглашени ученици генерације, „вуковци“ и они који су имали одличан успјех током три или четири године школовања. Ученица генерације у четворогодишњем образовању је Јелена Кузмановић, а у трогодишњем образовању је Вања Пијетловић. За њих тринаесторо припремили смо пригодне поклоне, односно, књиге. Жао нам је што је киша покварила атмосферу, али вјерујемо да ће расположење унутра бити на нивоу. Сви они су припремили свечане хаљине, одијела и фризуре са жељом да их покажу у традиционалном дефилеу, који је овог пута изостао због временских неприлика – рекла је директорица Стручне и техничке школе Бранка Јовиц пожеливши матурантима срецу у даљем животу.
– Желим им да превазидју све препреке и да буду добри људи, добри домаћини и прије свега добри стручњаци у своме послу – додала је Јовићева.
Такодје, због кише није одржан ни програм који је био предвидјен испред хотела, већ је уприличен у склопу матурске забаве.
Матуранткиња Маја Зорић, пословно – правни техничар, казала је да ће средњу школу памтити по лијепим успоменама.
– У школи је било прелијепо и сви професори су били добри према нама. Планирам уписати факултет, само још увијек нисам одлучила који – рекла је Зорићева.

 

Related posts

ПОДРЖАНЕ СВЕ ТАЧКЕ, ПОЛИЦИЈИ АДРЕСИРАНО ПРЕГРШТ ПИТАЊА

admin

Пјесмама и рецитацијама
славе људска права

Derventski List

„Мали шампиони“ окупили 200 младих фудбалера

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još