Друштво

МАЈЦИ ТРОЈЕ ДЈЕЦЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ

Дијани Маринковић, мајци троје малољетне дјеце, којој је дијагностификован карцином плућа четвртог степена, потребна је помоћ добрих људи, јер трошкови лијечења превазилазе могућности њене породице.

Маринковићева са породицом живи у Штрпцима, а родом је из Календероваца, због чега је Слободан Лејић из овог села покренуо акцију за помоћ.

Дијанин супруг Слађан казао је да се она тренутно налази на лијечењу у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци.

– Дијани је 2017. године дијагностификован карцином плућа четвртог степена. Чули смо да би се ускоро требала појавити имуно – инјекција, за коју је потребно издвојити јако пуно новца. Међутим, упркос хемиотерапији, ова инјекција за више од 90 одсто гарантује продужетак живота. Надамо се да ћемо некако успјети – рекао је Маринковић додајући да Дијана због болести не може да ради, а да његова плата није довољна за трошкове живота и лијечење.

– Молимо све људе добре воље да се одазову и да, у складу са својим могућностима, помогну. Вјерујте, у оваквим тренуцима, свака помоћ је добродошла – истакао је Маринковић.

Рачуни

Помоћ можете уплатити на број текућег рачуна 45405813000 у Уникредит банци на име Дијана Маринковић или на девизни рачун у Новој банци 395550000036873889 SWIFT: NOBIBA22.

Related posts

Ученици указали на важност чувања културе сјећања

admin

Специјални гост Светосавског
бала глумац Славиша Чуровић

Derventski List

Уље скупље за марку, „скочиле“ цијене пилетине и горива

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još