Друштво

Мјештани уредили
центар Појезне

Група мјештана Појезне окупљена путем „вибер“ групе „Помозимо своме селу“ протеклог викенда уредили су центра села украсивши га и новим садницама.

Један од учесника акције Драган Вукадиновић казао је да поменута група за сада има 117 чланова, а за потребе провођења акције прикупљено је око 6.000 марака.

– Тај износ је прикупљен на рачун отворен у Новој банци и служи за потребе акције. За сада смо купили 50 садница индијског јоргована које смо засадили у центру села, код цркве и око споменика борцима Одбрамбено – отаџбинског рата и борцима НОР-а.  Имали смо и  акцију чишћења центра села, а у овим активностима учествовало је 18 мјештана – рекао је Вукадиновић додавши да су у плану и друге активности.

– За 10. август идуће године планирамо да окупимо Појежане, а наставићемо да прикупљамо новац за дружења мјештана, али и за нове акције уређења села – додао је он.

Related posts

ОБЈАВЉЕНИ КОНКУРСИ ЗА УПИС У ДЕРВЕНТСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

Омладинска банка
тражи нове чланове одбора

Derventski List

УДРУЖЕЊУ РОМА ПОДРШКА ЗА КУПОВИНУ УЏБЕНИКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još