Друштво

Настава у другом полугодишту почиње 21. јануарa

Настава у другом полугодишту школске 2020/2021. године у основним и средњим школама у Републици Српској почиње у четвртак, 21. јануара, у складу са школским календаром за школску 2020/2021. годину, саопштено је из Министарства просвјете и културе РС.
– У свим основним и средњим школама у Републици Српској обезбијеђени су сви хигијенско-епидемолошки услови, а цјелокупан наставни процес биће организован према утврђеном Плану организовања рада у основним и средњим школама и ђачким домовима у школској 2020/2021. години за вријеме трајања пандемије вируса корона – наводи се из министарства.
Додају да је план организовања рада у школама у потпуности усклађен са препорукама Министарства здравља и социјалне заштите те Института за јавно здравство Републике Српске, као и сам начин дјеловања и процедуре у случајевима евентулане појаве симптома COVID-19 током боравка у школи код ученика или наставника.

Related posts

Пола вијека првих
плоча изворне музике

Derventski List

Удружење жена проводи „16 дана
активизма у борби против насиља“

Derventski List

ПРЕПОРУКЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ КЛИМА УРЕЂАЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još