EкономијаИЗДВОЈЕНО

НОВИ КАПАЦИТЕТИ КРУНА НА 25 ГОДИНА РАДА „ФРУКТА ТРЕЈДА“

Kомпанија „Фрукта трејд“ отворила је вечерас нову управну зграду и логистички центар у индустријској зони, који су круна на 25 година пословања ове дервентске фирме, а уз проширење капацитета најављена су и додатна запошљавања.

Свечаном отворењу присуствовао је велики број званица, међу којима начелник општине Милорад Симић са сарадницима, народни посланик Игор Жунић, начелници неколико општина, те бројни пословни партнери и сарадници компаније.

Први човјек „Фрукта трејда“ Душан Рељић рекао је да је данашњи дан веома значајан за компанију која обиљежава и 25 година пословања.

  • Отворили смо логистички центар са око 10.000 квадратних метара складишног простора и нову управну зграду од око 1.800 квадрата желећи да будемо снабдјевенији у нашим маркетима, да пружимо што бољу услугу и обезбиједимо боље услове рада нашим запосленима. Овдје ће бити запослено нових педесетак радника, а надамо се да ћемо и даље ширити послове. Ово није само моја заслуга, него и екипе која заједничким радом доприноси да фирма буде оно што јесте – рекао је Рељић подсјећајући да „Фрукта трејд“ запошљава више од 1.200 радника, те послује у укупно 41 објекту од Зворника до Цазина.

С обзиром да се ради о компанији која је током свих 25 година постојања била један од замајаца дервентске привреде начелник општине Милорад Симић изразио посебно задовољство ширењем капацитета „Фрукте“.

  • Ово је велика радост и у дервентском привредном колориту засигурно је једна љепота која ће поправити разгледницу Дервенте. Подсјетићу да је прошле године извоз Дервенте износио 344,5 милиона КМ, а „Фрукта трејд“ у томе заузима значајно мјесто. Хоћу да вјерујем да ће сљедеће године у ово доба резултат бити далеко већи и да ће ова фирма дати још већи допринос – рекао је Симић.
  • Прослава јубилеја компаније настављена је дружењем у мотелу „Двор“, а госте је забављао Маринко Роквиц.

Related posts

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ 226 ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА

admin

За три године даровали 862 дозе крви

admin

ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ МАРКЕТА „ГОЛДИ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još