ИЗДВОЈЕНОНовости

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ 226 ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ и Стручне и техничке школе предали су данас чланицама Кола српских сестара „Царица Милица“ укупно 226 пакетића прикупљених у акцијама које су поводом новогодишњих празника организовали савјети ученика двије школе.
У Стручној и техничкој школи прикупили су и предали 106 пакета, а у СШЦ „Михајло Пупин“ 120 пакета који ће развеселити социјално угрожене породице.
Чланице кола пакете ће уручити заједно са хигијенским и прехрамбеним пакетима који се прикупљају у оквиру божићне акције и уочи накрадоснијег хришћанског празника омогућити суграђанима слабијег материјалног стања да празник прославе достојанствено и у складу са обичајима и традицијом
Чланице су се захвалиле средњошколцима за несебичну хуманост коју су исказали, те су посебно изразиле радост што ће ђаци и сами учествовати у подјели пакета и на тај начин осјетити радост даривања, а уједно бити корисни у заједници.

 

Related posts

СТРАВИЧАН СУДАР У МОДРАНУ

admin

НАЈБОЉИ ЂАЦИ БУДУЋНОСТ ДЕРВЕНТЕ

admin

Одликовање 103. бригаде
ХВО-а срамни чин

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još