Од сутра наставак
реконструкције главне улице

Наставак реконструкције Улице краља Петра Првог, према најави из Одјељења за стамбено – комуналне послове Градске управе, почиње од сутра, 27. фебруара, и обухватиће радове од раскрснице улица Јована Дучића и краља Петра Првог до кружног тока „Рампа“.

Током извођења радова на овом дијелу улице доћи ће до измјене режима саобраћаја.

– Улицом Јована Дучића саобраћај ће се одвијати у једном правцу, од Улице краља Петра Првог према Улици 1. маја (супротно од устаљеног режима одвијања саобраћаја), а из Улице чика Јове Змаја обавезан смијер ће бити десно и забрана скретања лијево при изласку на Улицу Јована Дучића – навели су из одјељења уз молбу учесницима у саобраћају да поштују привремену саобраћајну сигнализацију и измијењени режим саобраћаја.

Реконструкција дијела главне градске улице подијељена је у двије фазе, а први дио радова од Хармана до зграде „Фемили“ завршен је пред крај прошле године. Уз ове радове, нови изглед добио је и прилаз Полицијској станици гдје су изграђене нове степенице.

Related posts

Монодрама „К’о камен“
сага о снази жене

Derventski List

Екипа ОШ „19. април“
побједник квиза из географије

Derventski List

Радионица за младе агрономе
и технологе у петак у Петрову

Derventski List

Дервенћани у „златној средини“

Derventski List

Десет златних и
бронзаних медаља

Derventski List

Четврто мјесто и
нови лични рекорд

Derventski List

Аудиција за „Ритам
Европе“ 25. априла

Derventski List

Филмске вечери
поново у библиотеци

Derventski List

Поједина насеља и
сутра без струје

Derventski List

Борку Топићу
друга награда

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još