Друштво

Од 4. до 6. јануара нови базари за Михајла

Хуманитарне акције за подршку породици Радановић настављају се и у новој години, а прва у низу је у организацији Удружења родитеља, дјеце и омладине са сметњама у развоју „Сунце“ које ће 4. и 5. јануара на божићном базару испред „Корт маркета“ настојати да прикупе помоћ за маленог дјечака. Дио акције је и Коло српских сестара „Царица Милица“ које је за 5. и 6. јануар најавило божићни базар испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и испред храма Преображења Господњег у Новом насељу.

Из Кола су позвали суградјане да акцију подрже куповином неког од изложених производа, умјесто да производе доносе на базар.

Такође, Народна библиотека „Бранко Радичевић“ придружила се акцији и припремила „пакетиће за пијукање“ у којима се поред слаткиша налазе икона и чланска карта за наредну годину, а који могу да се купе у библиотеци, али и на базару 5. и 6. јануара.

 

 

Related posts

Активизам волонтера представљен
на Сајму привреде и туризма

Derventski List

По узору на дједа пирографом осликава дрво

admin

Дио Улице краља Петра
Првог сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još