ИЗДВОЈЕНОКултура

ПЛЕС И ФИЛМ ЗАЧИНИЛИ „ЉЕТНУ АРТ СЦЕНУ“

Да Дервента обилује озбиљним, талентованим и амбициозним људима, који не само да одржавају културни живот града на завидном нивоу, него и удруженим снагама помјерају границе, доказ је још једно величанствено вече „Љетне арт сцене“.
Вече плеса и филма публици су дочарали Вук Пијетловић, студент треће године ФТВ режије на Академији умјетности у Бањалуци и плесни пар Ивана Симић и Срђан Јефтић који чине дио тима који представља Дервенту у „Ритму Европе“.
Млади редитељ је фестивал окарактерисао као озбиљан умјетнички подвиг.
– „Арт сцена“ је покренута зарад једног племенитог циља, а моја су очекивања да ће ово прерасти у нешто још веће и озбиљније – казао је Пијетловић додавши да ће публици представити три краткометражна филма за које је сам писао сценарије.
Плесни пар Ивана и Срђан се прије свега добро забављају радећи оно што воле.
-Радо смо се одазвали позиву, јер је ово јединствена прилика да нас публика упозна, те да овај наступ свима буде вјетар у леђа да гласају за нас у „Ритму Европе“ – казала је Ивана док је Срђан додао да је дивно имати заслуге у оваквом пројекту.

Related posts

СТИГЛА МЕХАНИЗАЦИЈА ВРИЈЕДНА 50.000 КМ

admin

УМЈЕТНИЧКИ ШТИХ ДЕРВЕНТЕ ОДЗВАЊАО БАНСКИМ ДВОРОМ

admin

ЈЕЛЕНА И МАРИО ВЕЧЕРАС КУВАЈУ НА АТВ-У

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još