ИЗДВОЈЕНОКултура

ПЛЕС И ФИЛМ ЗАЧИНИЛИ „ЉЕТНУ АРТ СЦЕНУ“

Да Дервента обилује озбиљним, талентованим и амбициозним људима, који не само да одржавају културни живот града на завидном нивоу, него и удруженим снагама помјерају границе, доказ је још једно величанствено вече „Љетне арт сцене“.
Вече плеса и филма публици су дочарали Вук Пијетловић, студент треће године ФТВ режије на Академији умјетности у Бањалуци и плесни пар Ивана Симић и Срђан Јефтић који чине дио тима који представља Дервенту у „Ритму Европе“.
Млади редитељ је фестивал окарактерисао као озбиљан умјетнички подвиг.
– „Арт сцена“ је покренута зарад једног племенитог циља, а моја су очекивања да ће ово прерасти у нешто још веће и озбиљније – казао је Пијетловић додавши да ће публици представити три краткометражна филма за које је сам писао сценарије.
Плесни пар Ивана и Срђан се прије свега добро забављају радећи оно што воле.
-Радо смо се одазвали позиву, јер је ово јединствена прилика да нас публика упозна, те да овај наступ свима буде вјетар у леђа да гласају за нас у „Ритму Европе“ – казала је Ивана док је Срђан додао да је дивно имати заслуге у оваквом пројекту.

Related posts

СТАРОЈ ЦРКВИ УДАХНУТ НОВИ ЖИВОТ (ФОТО)

admin

ПРОНАЂЕНА МАЈКА КОЈА ЈЕ ОСТАВИЛА БЕБУ

admin

Осињска бригада чојством
заслужила поштовање

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još