Конкурси

Позив за буџетске кориснике

ГРАДСКА УПРАВА ДЕРВЕНТА

Одјељење за финансије

ЈАВНИ ПОЗИВ

Позивају се буџетски корисници (потрошачке јединице у оквиру буџета града Дервента) да у писaном облику најкасније до 15. септембра 2023. године поднесу буџетски захтјев за коришћење средстава из буџета града Дервента за 2024. годину. 

Корисници буџетских средстава који немају потрошачку јединицу у оквиру буџета, а корисници су грант средстава дужни су доставити информацију о потребним средствима и активностима надлежном одјељењу ради планирања расхода по основу грантова, најкасније до 1. септембра 2023. године.

Мјесне заједнице, такође, достављају образац са приједлозима за потребним средствима који је дефинисан прилогом број 4 до 1. септембра 2023. године, како би их надлежна одјељења обрадила до 15. септембра 2023. године.

Упутство буџетским корисницима за припрему буџета града Дервента за 2024. годину, са прилозима, налази се на званичној интернет страници града www.derventa.ba.

Овај јавни позив биће објављен у Дервентском листу, интернет страници града www.derventa.ba и огласној табли Градске управе Дервента.

Начелник
Одјељења за финансије  
Миле Стринић

Related posts

Лицитација за закуп просторија у згради Гимназије

admin

Одлука о одређивању
бирачких мјеста

Derventski List

Конкурс ватрогасац – спасилац

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još