Обавјештења

Позив за јавну расправу о Нацрту
ребаланса буџета града за 2024. годину

ГРАД ДЕРВЕНТА

Одјељење за финансије

П О З И В   З А   Ј А В Н У   Р А С П Р А В У

прикупљањем примједби, приједлога и мишљења у писаној форми на утврђени Нацрт ребаланса буџета града Дервента за 2024. годину

Градоначелник у складу са чланом 31. став 1. тачка в) и чланом 35. Закона о буџетском систему Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 121/12, 52/14, 103/15 и 15/16) чланом 59. став 1. тачка 3) Закона о локалној самоуправи („Службени гласник Републике Српске“, број 97/16) и чланом  68. став 1. тачка 3) Статута града Дервента („Службени гласник града Дервента“, број 6/21 и 20/21), донио је Одлуку о утврђивању нацрта Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о усвајању буџета града Дервента за 2024. годину – Ребаланса буџета града Дервента за 2024. годину број 02-400-4/24 од 20. маја 2024. године (у даљем тексту: Одлука).

У складу са тачком 2. и 3. Одлуке дефинисано је да Одјељење за финансије проведе јавну расправу по утврђеном Нацрту ребалансу буџета града Дервента за 2024. годину прикупљањем примједби, приједлога и мишљења у писаној форми и обављањем, по потреби, стручних расправа са свим потрошачким јединицама у оквиру буџета града Дервента у периоду од 21. маја до 7. јуна 2024. године.

Нацрт ребаланса буџета града Дервента за 2024. годину налази се на званичној интернет страници града Дервента www.derventa.ba у дијелу који се односи на „Буџет“.

Циљ јавног позива је упознавање јавности у процесу доношења Ребаланса буџета града Дервента за 2024. годину и учешћа субјеката у предлагању примједби, приједлога и сугестија које ће послужити за коначно утврђивање Приједлога буџета града Дервента.

Позивају се сви заинтересовани субјекти да доставе примједбе, приједлоге и мишљења у писаној форми до датума наведеног у овом позиву.

Одјељење за финансије овај позив поставиће на званичну интернет страницу града Дервента и огласну таблу града, а обавјештење послати у Дервентски лист.

Начелник Одјељења за финансије                                                                                                    
Миле Стринић,
дипл. ек. _

Related posts

Излагање извода из
централног бирачког списка

Derventski List

Дио центра града сутра без воде

Derventski List

Обавјештење за бираче расељена лица

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još