Друштво

Поклони и знак пажње
једна од најдражих успомена

Градоначелник Милорад Симић угостио је данас Дајана Аџића, којег је као прву бебу рођену 2005. године, посјетио у породилишту и даровао пригодним поклонима.

Дајан је био прва беба коју је Симић даровао, послије ступања на мјесто начелника Дервенте, у свом првом мандату.

Знак пажње и поклони које је градоначелник тада уручио Дајану и његовој мајци Сузани, како је казао Аџић, памти и данас, а обиљежили су и његово дјетињство лијепим успоменама.

Аџић је ученик четвртог разреда Стручне и техничке школе, занимање Кулинарски техничар, а како је истакао, жељу да посјети градоначелника имао одавно.

– Желио сам да посјетим градоначелника Милорада Симића, да му се захвалим, и да на неки начин оживимо први сусрет, јер сам ја прва беба коју је градоначелник даровао у свом првом мандату, а идеја је била да то организујемо када постанем пунољетан, односно прославим 18. рођендан – објаснио је Аџић додавши да су за ову његову жељу сазнали и пријатељи његове породице и пренијели је градоначелнику.

Симић је истакао задовољство сусретом, пожеливши срећу младом Дервенћанину.

Дервентски лист

О посјету начелника општине Милорада Симића мајци Сузани Аџић и прворођеној беби у новој години 2005. години, писао је и Дервентски лист. У првом јануарском броју листа, пише да је прва беба дошла на свијет неколико минута прије девет часова првог дана 2005. године, те да је Дајан Аџић, син првјенац Сузане и Душка Аџића из Осиње донио је новогодишњу радост својим родитељима и Дервенти.

Related posts

Дијелови Осиње, Појезне, Церана и
Сочанице данас без струје

Derventski List

„СЛУЧАЈ КАТАР“ ПРОСЛИЈЕЂЕН ПРЕДСЈЕДНИШТВУ БиХ

admin

Од данас потписивање петиције „Бранимо истину, не дамо Српску“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još