Друштво

Поклони и знак пажње
једна од најдражих успомена

Градоначелник Милорад Симић угостио је данас Дајана Аџића, којег је као прву бебу рођену 2005. године, посјетио у породилишту и даровао пригодним поклонима.

Дајан је био прва беба коју је Симић даровао, послије ступања на мјесто начелника Дервенте, у свом првом мандату.

Знак пажње и поклони које је градоначелник тада уручио Дајану и његовој мајци Сузани, како је казао Аџић, памти и данас, а обиљежили су и његово дјетињство лијепим успоменама.

Аџић је ученик четвртог разреда Стручне и техничке школе, занимање Кулинарски техничар, а како је истакао, жељу да посјети градоначелника имао одавно.

– Желио сам да посјетим градоначелника Милорада Симића, да му се захвалим, и да на неки начин оживимо први сусрет, јер сам ја прва беба коју је градоначелник даровао у свом првом мандату, а идеја је била да то организујемо када постанем пунољетан, односно прославим 18. рођендан – објаснио је Аџић додавши да су за ову његову жељу сазнали и пријатељи његове породице и пренијели је градоначелнику.

Симић је истакао задовољство сусретом, пожеливши срећу младом Дервенћанину.

Дервентски лист

О посјету начелника општине Милорада Симића мајци Сузани Аџић и прворођеној беби у новој години 2005. години, писао је и Дервентски лист. У првом јануарском броју листа, пише да је прва беба дошла на свијет неколико минута прије девет часова првог дана 2005. године, те да је Дајан Аџић, син првјенац Сузане и Душка Аџића из Осиње донио је новогодишњу радост својим родитељима и Дервенти.

Related posts

У ШКОЛАМА КОЈЕ СУ БИРАЧКА МЈЕСТА НАСТАВA НА ДАЉИНУ

admin

ПОКЛАДНО ДРУЖЕЊЕ У ДОМУ ХКД „НАПРЕДАК“

admin

Ватрогасци – спасиоци
интервенисали због бујичних вода

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još