Друштво

Породици Пијетловић
потребна помоћ

Седмочлана породица Пијетловић из Црнче, отац Славен, мајка Биљана и њихових петоро дјеце живе у неусловној кући која се састоји од двије просторије у којима живе и Славенови родитељи, а тешке услове овој породици могу да олакшају добронамјерни Дервенћани.

Због тога је Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама и инвалидних особа „Сунце“ покренуло хуманитарну акцију „Кућа за Пијетловиће“, уз подршку институција и Мјесне заједнице Црнча, с обзиром да су троје од петоро малишана дјеца са сметњама у развоју и корисници овог удружења.

– Свакодневно смо у контакту са дјецом и родитељима, а дјеца користе и услугу превоза коју организује наше удружење. Ради се о породици која живи у тешким условима и поред труда оца, који је веома одговоран, a брине и о мајци малишана која је лошијег менталног и физичког здравља. Циљ нам је да му помогнемо да изградити скроман дом за ову породицу на њиховој парцели земље, како бисмо дјеци обезбиједили што безбрижније дјетињство испуњено љубављу коју добијају од родитеља – казала је предсједница „Сунца“ Татјана Спасојевић додавши да је помоћ набавком материјала, донацијом или било којом врстом помоћи за изградњу куће добродошла.

Додатне информације доступне су на бројеве телефона 066/940-094 и 065/235-495, а донације је могуће уплатити на жиро – рачун број 5510640001613156 у „Уникредит“ банци

Related posts

ОШ „19. април“ славила ђачке
успјехе и залагање наставника

Derventski List

КАМП ЦРВЕНОГ КРСТА ЗНАЧАЈНО ИСКУСТВО

admin

Полицајци упозоравају
на штетност опојних дрога

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još