Спорт

Прегршт медаља са Отвореног првенства РС

Чланови Карате клуба „Дервента“ и пријетељског клуба „Jiu Jitsu Derventa“ учествовали су на Отвореном првенству клубова РС „Шамац 2022“ са којег су се вратили са прегршт медаља.

Најбољи резултат у борбама освојио је Дарио Пејић који се изборио за сребрну медаљу, а у катама су се златом окитили Марија Марић и Марко Ратковац. Сребро су у катама освојили Владимир Михајловић и Дејан Дукић, док су бронзу у Дервенту донијели Анђела Ђукић, Немања Љешић, Лука Живковић, Владимир Павковић, Вук Бећаревић, Маја Бабић, Марко Бабић, Дарио Пејић, Дилара Топић, Урош Спасенић, Василије Пијетловић, Ђорђе Видић, Катарина Вуковић, Лео Топић, Милка Репија, Драгана Бабић, Милица Асентић, Лана Николић, Софија Тодоровић, Марина Пијетловић, Ана Миа Стојчић, Драгана Петковић, Александар Болтар и Ђорђе Ратковац.

На првенству, које је по правилима карате савеза организовао Карате клуб „SHOTOKAN” из Шамца, учествовало је 15 клубова са око 220 такмичара из Републике Српске, Ф БиХ,  Србије те Црне Горе.

Related posts

Комненовић подигао пехар

Derventski List

ДЕРВЕНТСКИ РУКОМЕТ ИМА ПОТЕНЦИЈАЛ

admin

Завршница „Дервента
Нектар футсала“ вечерас

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još