Друштво

Приједлог закона о допуни Кривичног закона усаглашен са Уставом Републике Српске

Влада Републике Српске на посебној сједници одржаној данас утврдила је Мишљење на Приједлог закона о допуни Кривичног законика Републике Српске, по хитном поступку.

– Влада Републике Српске сматра да је Приједлог закона о допуни Кривичног законика Републике Српске, усаглашен са Уставом, правним системом Републике Српске и Правилима за израду закона и других прописа Републике Српске, те да се исти може упутити у даљу процедуру – саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

У саопштењу се још додаје да је Владе Републике Српске данас утврдила Мишљење на Приједлог закона о непримјењивању Одлуке високог представника којом се доноси Закон о допуни Кривичног закона Босне и Херцеговине, по хитном поступку.

– Влада Републике Српске сматра да је Приједлог закона о непримјењивању Одлуке високог представника којом се доноси Закон о допуни Кривичног закона Босне и Херцеговине, усаглашен са Уставом, правним системом Републике Српске и Правилима за израду закона и других прописа Републике Српске, те да се исти може упутити у даљу процедуру – наводи се, између осталог, у овом саопштењу.

Related posts

НТЦ ПРЕДАВАЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ У ЧЕТВРТАК

admin

Математичке радионице
поново у Народној библиотеци

Derventski List

БОГАТА ПОНУДА РИБЕ, ЦИЈЕНЕ ПОВОЉНИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još