Новости

При крају тротоар с једне
стране Улице 1. маја

На неколико локација у граду активна су градилишта, а најзначајније међу њима је у Улици 1. маја гдје је при крају изградња тротара с једне стране улице.

Како је објаснио начелник Одјељења за стамбено -комуналне послове Срђан Новић циљ овог пројекта јесте да се изгради пјешачка зона од маркета „Ђурић“ до спајања са обилазницом, те даље уз магистрални пут ка Жељезничкој улици

– На једном тротоару у Улици 1. маја преостало је само да се постави асфалт, док је за други тротоар преостало да се заврше сливници – рекао је Новић додавши да је у наредном периоду планирана и изградња мање саобраћајнице од око 100 метара у Партизанском гробљу.

У току је и уређење простора код зграде „Дервенћанке“, те уређење дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“.

– Када је ријеч о уређењу простора код „Дервенћанке“, биће асфалтиран дио који води ка улици. Такође, обављају се и припреме за асфалтирање дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“. Прошле године, зграда је постала енергетски ефикасна кроз пројекат прекограничне сарадње – рекао је Новић.

Related posts

БУЏЕТ „ТЕЖАК“ ВИШЕ ОД 14 МИЛИОНА КМ

admin

МАШИНЕ НЕ СТАЈУ НА БРОЈНИМ ГРАДИЛИШТИМА

admin

На снази нови
режим саобраћаја

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još