Новости

При крају тротоар с једне
стране Улице 1. маја

На неколико локација у граду активна су градилишта, а најзначајније међу њима је у Улици 1. маја гдје је при крају изградња тротара с једне стране улице.

Како је објаснио начелник Одјељења за стамбено -комуналне послове Срђан Новић циљ овог пројекта јесте да се изгради пјешачка зона од маркета „Ђурић“ до спајања са обилазницом, те даље уз магистрални пут ка Жељезничкој улици

– На једном тротоару у Улици 1. маја преостало је само да се постави асфалт, док је за други тротоар преостало да се заврше сливници – рекао је Новић додавши да је у наредном периоду планирана и изградња мање саобраћајнице од око 100 метара у Партизанском гробљу.

У току је и уређење простора код зграде „Дервенћанке“, те уређење дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“.

– Када је ријеч о уређењу простора код „Дервенћанке“, биће асфалтиран дио који води ка улици. Такође, обављају се и припреме за асфалтирање дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“. Прошле године, зграда је постала енергетски ефикасна кроз пројекат прекограничне сарадње – рекао је Новић.

Related posts

Дан Војске уз подсјећање на
херојске дане и погинуле борце

Derventski List

Укрина у кориту, службе
прате стање на терену (ФОТО)

Derventski List

Питка вода потекла у више од 160 домаћинстава

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još