ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Радионица измамила осмијехе малишанима и родитељима

Поводом обиљежавања „Дјечије недјеље“ вртић „Трол“је организовао низ активности, како за малишане, тако и за њихове родитеље, а данас су, на платоу испред зграде Градске управе, заједничким снагама правили лутаке.
Како је директорица обданишта Гордана Симић рекла, поред хуманог карактера, радионица на отвореним има за циљ да се и родитељи мало боље упознају, те да малишанима буде што забавније.
– Ми смо обезбједили сав потрошни материјал. Свака група је добила свој сто, на родитељима и малишанима је било да дођу и да се добро забаве – казала је Симићева посебно истакавши да је изненађена одзивом и похвалила и неколицину тата који су дошли да са својом дјецом праве и шију лутке.
Она је додала и да ће најљепша лутка бити послата у Дом за дјецу без родитељског старања „Рада Врањешевић“ у Бањалуци уз новчани прилог који је прикупљен уз помоћ родитеља.
– Такође, захвалила бих се и Удружењу жена „Дервента“ које се одазвало нашем позиву да нам помогну и покажу како се праве лутке – казала је она.
Породица Шавија се радо одазвала позиву за отворену радионицу, а док је мама чувала бебу, тата је са сином направио лутку.
– Ово је фантастична идеја и сви радо учествујемо – казали су Шавије.

Related posts

ОШ „19. април“: Распоред одјељења по смјенама

admin

ТИТУЛА УЧЕНИКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ДОМАЋИ ЗАДАТАК ЗА БУДУЋНОСТ

admin

Ђаци ОШ „Никола Тесла“ наставу ће похађати у ОШ „19. април“ и средњим школама

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još