ИЗДВОЈЕНОХроника

Разбојници у украденом „Кашкаију“ извели пљачку у Никшићу

Уз навођење иницијала осумњиченог, МУП Српске саопштио је да је Стојан Албијанић (27) ухапшен у Билећи у оквиру међународне полицијске акције због сумње да је учествовао у разбојништву почињеном у Црној Гори, а пљачку новца из поште у Никшићу извели су теренцем „Нисан Кашкаи“ украденим у септембру у Дервенти.

„Српскаинфо“ пише да су тројица маскираних и наоружаних разбојника јуче ујутру опљачкали блиндирано возило које је довезло новац у пошту у Никшићу, а према незваничним информацијама украдено је око 400.000 евра.

Том приликом разбојници су напали раднике обезбједјења и попрксали бибер спрејом и ударали кундаком. Радник обезбјеђења Љубиша Мрдак им се супроставио и том приликом један од разбојника га је упуцао у груди. Мрдак је убрзо преминуо од задобијених повреда.

Разбојници су побјегли џипом регистарских ознака БиХ, а који је касније прнађен запаљен.

Према сазнањима „Српскаинфо“, полиција је интезивно радила на овом случају и дошло се до информације да је са разбојништвом повезан Албијанић и он је рано јутрос ухапшен. Он до сада није био познат по неким тешким кривичним дјелима.

МУП Српске саопштио је да се ухапшени Албијанић може довести у везу и са крађом аутомобила у Дервенти која је почињенау ноћи измедју 7. и 8. септембра ове године, када је украден теренац “Нисан Кашкаи”.

(Српскаинфо)

Related posts

НОВА УЛИЦА ПОРЕД „РАДА“ НОСИЋЕ ИМЕ ПИЛОТА БОРЕ НОВИЋА

admin

Мајске пензије веће за десет одсто

admin

ЂАЦИ УЖИВАЈУ У ЧАРИМА ЈАХОРИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još