ИЗДВОЈЕНОНовости

СВЛАЧИОНИЦЕ НА ПАРТИЗАНОВОМ ДОБИЈАЈУ НОВИ СЈАЈ

Реконструкција Партизановог игралишта настављена је ових дана обновом објекта у којем се налазе свлачионице са пратећим просторијама, а на том мјесту налазиће се и заједнички кутак и кафић.

Средства за ове радове обезбијеђена су из прошлогодишњег буџета општине, а очекује се да објекат врло брзо буде у функцији.

– У овој фази реконстукције, биће обновљен кров, унутрашње санитарије, двије свлачионице и просторија за дружење, а по завршетку радова, објекат ће бити стављен у функцију – казали су у надлежном одјељењу Општинске управе додајући да је извођач радова „ДСД пројект“ из Дервенте.

Идући корак, додају, јесте реконструкција ограде око игралишта, а у току је и избор пројектанта за надстрешницу.

Реконструкција Партизановог почела је крајем прошле године асфалтирањем главног терена и постављањем подлоге, а наставак радова чекао је погодније временске прилике.

Пројектом је предвиђено да Партизаново буде мултифункционалан простор прилагођен за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште. Један дио терена са трибинама биће наткривен. Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама. Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне догађаје, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

ТАЛЕНТОМ ДОСТОЈНО ПРЕДСТАВЉАЈУ СВОЈ ГРАД

admin

Поднесен приједлог за
опозив Маринка Николаша

Derventski List

„WEBO“ ИЗ ДЕРВЕНТЕ ОПСКРБЉУЈЕ АУТОИНДУСТРИЈУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još