ИЗДВОЈЕНОНовости

СВЛАЧИОНИЦЕ НА ПАРТИЗАНОВОМ ДОБИЈАЈУ НОВИ СЈАЈ

Реконструкција Партизановог игралишта настављена је ових дана обновом објекта у којем се налазе свлачионице са пратећим просторијама, а на том мјесту налазиће се и заједнички кутак и кафић.

Средства за ове радове обезбијеђена су из прошлогодишњег буџета општине, а очекује се да објекат врло брзо буде у функцији.

– У овој фази реконстукције, биће обновљен кров, унутрашње санитарије, двије свлачионице и просторија за дружење, а по завршетку радова, објекат ће бити стављен у функцију – казали су у надлежном одјељењу Општинске управе додајући да је извођач радова „ДСД пројект“ из Дервенте.

Идући корак, додају, јесте реконструкција ограде око игралишта, а у току је и избор пројектанта за надстрешницу.

Реконструкција Партизановог почела је крајем прошле године асфалтирањем главног терена и постављањем подлоге, а наставак радова чекао је погодније временске прилике.

Пројектом је предвиђено да Партизаново буде мултифункционалан простор прилагођен за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште. Један дио терена са трибинама биће наткривен. Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама. Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне догађаје, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

Скупштина града засједа у понедјељак

admin

Објављен трећи списак корисника регресираног дизела

admin

„БОСИЉКОВАЊЕ“ ОД 10. ДО 14. ОКТОБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još