ИЗДВОЈЕНОНовости

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЗАСЈЕДА 26. СЕПТЕМБРА

Одборници Скупштине општине сјешће 26. септембра у скупштинске клупе први пут послије љетње паузе, а очекује их обиман дневни ред од тридесетак тачака.

Како је на данашњој сједници Колегијума СО усаглашено, на дневном реду је приједлог разрјешења начелника Одјељења за стамбено-комуналне послове Горана Јевтића и именовање вршиоца дужности на овој позицији, те извјештај о извршењу буџета за период 1.1.2019-30.6.2019. године, те Акциони план за отклањање неправилности по извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора РС о проведеној финансијској ревизији општине за 2018. годину.

На оцјени ће бити и рад и пословање у првој половини текуће године Дома здравља, Центра за социјални рад, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације и Геронтолошког центра, а биће разматрани и извјештаји о раду и стању образовања за све школе на подручју општине.

Осим тога, одборници би требало да се изјасне о раду Дјечијег обданишта „Трол“ у 2018/2019. години, те програму рада те установе у радној 2019/2020. години, као и о пословању од почетка године.

Пред изабраним представницима власти наћи ће се и измјене плана коришћења средстава за техничко опремање, изградњу објеката и чување ватрогасне опреме коју користи Територијална ватрогасна јединица за текућу годину, као и неколико одлука о продаји непокретности у својини општине.

Секретар Скупштине општине Сања Малешевић истакла је да би у дневни ред могле да буду уврштене још три теме у вези са процедуром избора директора Центра за социјални рад, јер се чека сагласност из надлежног министарства како би сва процедура била испоштована.

Related posts

Од корисне алатке, до извора свађа и опасности

admin

ЗАРАЖЕНО 12 ОСОБА ИЗ ДЕРВЕНТЕ

admin

Наредба о радном
времену 1, 2. и 9. маја

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još