Спорт

Словенац Бењамин
Пратнемер одбранио титулу

Трећи Међународни турнир у пикаду, који је јуче по први пут у Дервенти одржан на отвореном, окупио је око 184 такмичара и 12 такмичарки из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Аустрије и Италије, а титулу првака одбранио је Словенац Бењамин Пратнемер, док је у женској конкуренцији највјештија била Вања Барјактаревић из БиХ.

Друго мјесто на спортској смотри коју је организовао дервентски Пикадо клуб „180“ заузео је Вахид Тукић из БиХ, а треће Милорад Вујиновић из БиХ. На четврто и пето мјесто своја имена уписали су Ивица Цаврић и Лука Врљичак из Хрватске, а шесто мјесто освојио је Мирко Васић из Италије. Седми је био Мирза Хегановић из БиХ, а осми Илија Ћато из БиХ. Највећи излаз у овој конкуренцији имао је Дејан Катавић са 161 поеном.

У женској конкуренцији побједнички пехар освојила је Вања Барјактаревић из БиХ, а друго мјесто припало је Ирени Третјак из Словенијe, док се на треће пласирала Мирела Вохралик из Хрватске.

Организатори су већ заказали четврту пикадо смотру у Дервенти и то за 18. август 2024. године.

Related posts

Милојевићева поставила
два лична рекорда

Derventski List

НА МЕГДАН „ТЕКСТИЛЦУ“ СТИЖЕ „СЛАВИЈА“

admin

Пикадо турнир окупио
око 200 учесника

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još