Спорт

Словенац Бењамин
Пратнемер одбранио титулу

Трећи Међународни турнир у пикаду, који је јуче по први пут у Дервенти одржан на отвореном, окупио је око 184 такмичара и 12 такмичарки из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Аустрије и Италије, а титулу првака одбранио је Словенац Бењамин Пратнемер, док је у женској конкуренцији највјештија била Вања Барјактаревић из БиХ.

Друго мјесто на спортској смотри коју је организовао дервентски Пикадо клуб „180“ заузео је Вахид Тукић из БиХ, а треће Милорад Вујиновић из БиХ. На четврто и пето мјесто своја имена уписали су Ивица Цаврић и Лука Врљичак из Хрватске, а шесто мјесто освојио је Мирко Васић из Италије. Седми је био Мирза Хегановић из БиХ, а осми Илија Ћато из БиХ. Највећи излаз у овој конкуренцији имао је Дејан Катавић са 161 поеном.

У женској конкуренцији побједнички пехар освојила је Вања Барјактаревић из БиХ, а друго мјесто припало је Ирени Третјак из Словенијe, док се на треће пласирала Мирела Вохралик из Хрватске.

Организатори су већ заказали четврту пикадо смотру у Дервенти и то за 18. август 2024. године.

Related posts

Међународни турнир
у пикаду 13. августа

Derventski List

Зорана Макивић у трци за титулу најбољег спортисте

admin

„Дринић“ на побједничком постољу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još