Друштво

Социјалисти угостили представнике медија

Градски одбор Социјалистичке партије угостио је вечерас представнике медијских кућа и дописнике који извјештавају из Дервенте на традиционалном новогодишњем пријему, као и чланове који су били кандидати за одборнике у локалном парламенту на посљедњим локалним изборима.

Овом приликом одржан је и састанак Градског одбора, а предсједник дервентског СП-а Славен Гојковић казао је да је ријечи било и о активностима планираним за наредни период.

– Ово је традиционално дружење Градског одбора и медија који нас прате у току године, а које организујемо већ дужи низ година као један вид захвалности медијима што коректно и објективно извјештавају о раду и дјелу Социјалистичке партије на подручју наше локалне заједнице. Уједно смо одржали и састанак Градског одбора наше странке као завршницу ове године, сумирали утиске из претходног периода и усагласили даље планове – рекао је Гојковић додавши да су у току 2021. године проведени партијски избори на нивоу мјесних заједница и Градског одбора, а у наредном периоду планирано је да буду одржани и избори на нивоу актива жена и младих.

У току је и организација обиљежавања годишњице од оснивања партије.

Related posts

Вртић „Трол“ заблистао
професионалним и стручним радом

Derventski List

У „ТРОЛУ“ ЦАРОВАО СПОРТ

admin

ОД ЦИЈЕНА ОГРЕВА „ГОРИ“ НОВЧАНИК

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još