ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СТИГЛА ОПРЕМА ЗА НОВИ ДИО ОБДАНИШТА, ПОЧЕТАК РАДА КРАЈЕМ ОКТОБРА

У Дјечије обданиште „Трол“ данас је стигла опрема за новоизграђени дио вртића у којем ће бити смјештено око 90 дјеце, а очекује се да нови капацитети буду пуштени у рад у другој половини октобра.
– Чим је потписан уговор о набавци опреме добављачи су нам испоручили дио опреме, односно опрему за вешерај и додатни дио за кухињу, а данас нам је стигао комплетан намјештај и сва пропратна опрема за нови дио вртића, укључујући и играчке и реквизитe – рекла је директорица вртића Гордана Симић истичући да су добављачи прије уговорених рокова испоручили опрему.
Претходно су, како је додала, стигли итисони, карнишле, паравани, постељине за дјецу, тако да би ускоро све требало да буде спремно за почетак рада.
-С обзиром на то да смо завршили пријем дјеце, а и пријем нових радника, надам се да ћемо у другој половини октобра отворити нови дио установе. Оно на шта не можемо да утичемо је добијање дозволе за рад од министарства, али имамо изузетно добру сарадњу са њима па не би требало дуго да чекамо – појаснила је Симићева додајући да је запослено укупно девет нових радника, од чега шест васпитача, асистент у настави и два помоћна радника.

Related posts

Дервента у великом стилу
обновила традицију уличних трка

Derventski List

ОШ „19. април“ домаћин регионалног
такмичења фолклорних секција

Derventski List

Домаћини побједници
шаховског турнира слијепих

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još