ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Стигла помоћ из Шведске за социјално угрожене

Пошиљка хуманитарне помоћи из Шведске за социјално угрожене Дервенћане, стигла је данас на адресу Црвеног крста, а ради се о 195 пакета пелена за одрасле.

Иницијатор прикупљања помоћи је Дервенћанин Реуф Грачанлић, а обезбијеђена је уз подршку дијаспоре.

Секретар Градске организације Црвеног крста Радислав Кујунџић захвалио је свима који су допринијели да ова донација стигне у Дервенту.

– Ради се о значајној донацији, која је неопходна социјално угроженим суграђанима, а нарочито јер пелене за одрасле нисмо добијали од посљедње поплаве. Посебну захвалност дугујемо градоначелнику Милораду Симићу који је посредовао у набавци ове помоћи, а већи дио трошкова превоза финансирао је град Дервента – казао је Кујунџић додавши да ће пакети бити подијељени социјално угроженим лицима.

– У договору са Центром за социјални рад и градоначелником, издвојићемо, уколико буде било потребе, један дио ове пошиљке и за теже случајеве који су корисници одговарајућих установа – објаснио је Кујунџић.

Related posts

Шаховски турнир
окупио 56 учесника

Derventski List

ИЗ ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА УКРАДЕН ДИО ОПРЕМЕ

admin

У „Напрековом“ дому
владала божићна атмосфера

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još