Друштво

„Тинкер лабс“ доноси креативан приступ знању и експерименте

Са почетком нове школске године у Дервенти почиње да ради и нова школа „Тинкер лабс“ у којој ће дјеца од четири до 12 година имати прилику да знање упијају кроз занимљиве експерименте.

У дервентском „Тинкер лабс“ тиму истичу да се ради о узбудљивој и креативној школи у којој је акценат на практичним вјештинама у области науке, технологије, инжињеринга, умјетности и математике.

– У свакој групи биће осам до десет малишана како бисмо што више прилагодили областима које обрађујемо у њиховом узрасту. Најмлађи полазници од четири до седам година часове ће имати 45 минута, а дјеца старијег узраста по 60 минута. Радимо искључиво по СТЕАМ систему рада, односно посветићемо се потпуној укључености дјеце у рад. Са дјецом ће радити Ивана Новић, Андреа Миљић и Тијана Станић које се тренутно налазе у нашем центру ради усавршавања и добијања лиценце – истичу у овој школи додајући да ће полазници часове имати једном седмично у вечерњим терминима који ће бити договорени с родитељима.

Школа се налази у Улици Вука Караџића, а пријава дјеце за школу или огледне часове могућа је путем анкетног формулара на интернету или на број телефона 066/734-500.

Огледни час

Бесплатни, огледни часови за заинтересоване малишане биће одржавани од 29. августа до 2. септембра, а циљ је упознавање са свим што ова школа нуди.

Related posts

Избор најљепше фотографије
у празничном кутку

Derventski List

Маја Орландо ученица генерације ОШ „19. април“

admin

Коло српских сестара
обиљежило крсну славу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još