Друштво

Избор најљепше фотографије
у празничном кутку

Туристичка организација Дервенте бира најљепшу фотографију насталу током „Дервентске зиме“ у празничном кутку на Тргу ослобођења, а рок за достављање фотографија у електронском облику је 10. фебруар у подне.

Директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић казала је да су празници прошли, али да је вријеме даривања још увијек траје.

– На конкурс за избор најљепше празничне фотографије добродошле су фотографије самог празничног кутка, али и фотографије са нашим суграђанима. Ону најљепшу наградићемо сликом младе студентице сликарства у Новом Саду Анабеле Тешановић, а која је дио фундуса наше организације – рекла је Теофиловићева додавши да је фотографију потребно послати на маил адресу togderventa@gmail.com или на „фејсбук“ налог организације.

– О начину гласања и избору фотографије више информација доступно је на нашим налозима на друштвеним мрежама. Побједника конкурса објавићемо 11. фебруара – додала је Теофиловићева.

Related posts

Малена балерина снива снове „на врховима прстију“

admin

У голубовима
пронашао пријатеље

Derventski List

Прекиди у снабдијевању
струјом у четвртак и петак

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još