ИЗДВОЈЕНОНовости

Ускоро додатна паркинг мјеста поред школа

Проширење паркинга поред средњошколског центра почело је ове седмице, а из Градске управе истакли су да ће ускоро на располагању бити много већи број паркинг мјеста.

Потреба за паркингом у Улици Светог Саве јавила се због велике концентрације ђака и родитеља и то након што су ученици ОШ „Никола Тесла“ на наставу распоређени у просторије средњих школа. Плато за паркирање преко пута СШЦ „Михајло Пупин“ изграђен је прољетос, а убрзо се јавила потреба и за његовим проширењем.

Начелник Одјељења за стамбено – комуналне послове Градске управе Срђан Новић рекао је да је за проширење овог паркинга издвојено 24.000 марака, а циљ је да се олакша родитељима који своје ученике довозе у школу.

– Услови на паркингу ће бити исти као и раније, дакле ради се о површини под туцаником, само ће она бити проширена и моћи ће да се паркира много више возила него до сада. Надамо се да ћемо овим још више растеретити гужве у саобраћају и олакшати првенствено родитељима који своје ђаке возе у школу, али и свима онима који посјећују Спортски центар – рекао је Новић.

Related posts

„МАРА И ДЕРВЕНТСКЕ ЛОЛЕ“ РАСПЈЕВАЛИ КОРИСНИКЕ „ЗЛАТНОГ ЛУГА“

admin

Ни више цијене, ни радни дани не одгађају прославе

admin

Освештање крстова за
храм и звоник у недјељу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još