Хроника

Ухапшен осумњичени за изнуду и насилништво

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента 5. марта лишили су слободе лице иницијала И.Л. из Бањалуке, због основа сумње да је истог дана у Дервенти извршило кривична дјела изнуде и насилничког понашања, те му је одређен притвор у трајању од 30 дана.

– За наведено лице постоји основ сумње да је наведеног дана дошао до једне адвокатске канцеларије у Дервенти и  адвокату упутио вербалне пријетње, а потом од истог тражило одређени износ новца. Због осјећаја страха и угрожености за свој живот адвокат је пристао, те путем до банкомата пролазећи поред Полицијске станице Дервента исти је имао намјеру да уђе у Полицијску станицу да затражи помоћ на шта му је лице иницијала И.Л. задало више удараца рукама и ногама, а у чијем даљем нападу је спријечен од стране полицијских службеника – саопштено је из Полицијске управе Добој.

На основу наредбе надлежног суда извршен је претрес стана и других просторија које наведено лице користи у Дервенти.

И.Л. је 6. марта године, уз извјештај о извршеним кривичним дјелима, предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој и одређен му је притвор у трајању од 30 дана.

 

Related posts

ЧИСТАЧИЦА СА СИНОМ И МУЖЕМ ЛАЖИРАЛА ПЉАЧКУ?

admin

Из породичне куће украдени накит и новац

admin

Због таблица кажњено 160 возача

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još