Друштво

Ученике информисали о опасностима употребе пиротехнике

Командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић и његов помоћник Александар Ђекић јуче су ђацима Основне школе „19. април“ одржали предавање о теми „Петарде нису играчке“ информишући око 80 ученика о опасностима које носи неправилна употреба пиротехнике.

Предавање је дио кампање Министарствa унутрашњих послова Републике Српске која има за циљ сузбијање посљедица које могу наступити усљед неправилне употребе пиротехнике коју најмлађа популација користи приликом новогодишњих и божићних празника.

– Полицијски службеници Полицијске управе Добој ће и током наредних дана наставити са превентивним и репресивним активностима у циљу спрјечавања неовлашћене продаје пиротехничких средстава и њихове употребе противно законским прописима – саопштили су из Полицијске управе Добој апелујући на грађане да предстојеће новогодишње и божићне празнике обиљеже на миран и достојанствен начин.

 

Related posts

ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ УПИСА У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

ПЕНЗИОНЕРИМА МАСКЕ ОД ПРЕДСЈЕДНИЦЕ РС

admin

Најмлађи музичари свираће
и пјеваће у част Дану жена

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!