Друштво

У библиотеци од марта добро познате радионице

„Дјечија маштовница“, која је окупљала дјецу од четири до шест година, те школица енглеског језика за основце и предшколце, од почетка марта поново почињу са радом у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“.

„Маштовница“ ће својим богатим садржајем, припремљеним уз консултацију стручних радника и литературу из области предшколског одгоја, у просторијама библиотеке бити доступна двапут седмично и то у термину од 11 до 12 часова.

– Циљ ових радионица јесте да се омогући дјеци која не иду у вртић да се друже са вршњацима, да напредују на пољу социјализације и развоју вјештина које су им потребне у даљем образовању, те да развију љубав према читању и другим врстама умјетности. Школица енглеског језика осмишљена тако да прати школско градиво, али може да заинтересује и оне који желе да науче нешто више – казали су из библиотеке.

Додали су да родитељи своје малишане у обе активности могу да упишу у библиотеци или позивом на бројеве телефона 053/332-961 или 065/868-586, с тим да би сви заинтересовани за школицу енглеског језика требало да се јаве до краја фебруара ради формирања група.

Related posts

Савладано реаговање
у случају пожара и евакуације

Derventski List

ЛОГОПЕДСКА ОРДИНАЦИЈА НАСТАВЉА СА РАДОМ

admin

Почело зидање куће за Славишу
Малића, прикључена и вода

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još