Eкономија

У припреми 18. привредно –
туристичка смотра

Дервентски Сајам привреде и туризма од 21. до 23. августа биће по 18. пут прилика за презентацију привредних и туристичких потенцијала Дервенте, а као и ранијих година очекују се и излагачи из читаве Републике Српске, БиХ, Србије и Хрватске.

Сајам ће, као и свих година до сада, бити дио великогоспојинских свечаности, а Спортски центар и Туристичка организација града, уз подршку Владе РС и Градске управе, у Дервенти ће угостити привреднике, али и посјетиоце.

Највећа привредно – туристичка манифестација у Дервенти и ове године биће одржана у Спортском центру, а директор ове установе Мирослав Симић казао је да су припреме увелико у току.

– Пријаве излагача већ пристижу и трајаће до почетка сајма, али је увијек пожељно изложбени простор резервисати на вријеме, а ове године очекујемо веће интересовање излагача – казао је Симић додајући да је излагачима на располагању 3.200 метара квадратних простора.

– Уз излагаче из Дервенте, очекујемо и госте из читаве Републике Српске, БиХ, Србије и Хрватске. Неизоставни  дио  сајма биће  и  гастро – фест и програм за најмлађе – казао је Симић.

Related posts

ОБЈАВЉЕН ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

admin

Продаја „Униса“ поново на чекању

admin

Регресирани дизел могу да преузму права 82 корисника из Дервенте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još