Eкономија

У припреми 18. привредно –
туристичка смотра

Дервентски Сајам привреде и туризма од 21. до 23. августа биће по 18. пут прилика за презентацију привредних и туристичких потенцијала Дервенте, а као и ранијих година очекују се и излагачи из читаве Републике Српске, БиХ, Србије и Хрватске.

Сајам ће, као и свих година до сада, бити дио великогоспојинских свечаности, а Спортски центар и Туристичка организација града, уз подршку Владе РС и Градске управе, у Дервенти ће угостити привреднике, али и посјетиоце.

Највећа привредно – туристичка манифестација у Дервенти и ове године биће одржана у Спортском центру, а директор ове установе Мирослав Симић казао је да су припреме увелико у току.

– Пријаве излагача већ пристижу и трајаће до почетка сајма, али је увијек пожељно изложбени простор резервисати на вријеме, а ове године очекујемо веће интересовање излагача – казао је Симић додајући да је излагачима на располагању 3.200 метара квадратних простора.

– Уз излагаче из Дервенте, очекујемо и госте из читаве Републике Српске, БиХ, Србије и Хрватске. Неизоставни  дио  сајма биће  и  гастро – фест и програм за најмлађе – казао је Симић.

Related posts

„WEBO“ ИЗ ДЕРВЕНТЕ ОПСКРБЉУЈЕ АУТОИНДУСТРИЈУ

admin

„ВОКЕЛ“ УСКОРО ГРАДИ ОБЈЕКАТ У ДЕРВЕНТИ

admin

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДСТИЦАЈ АГРАРУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još