Друштво

У рекордном року очистили
простор око споменика

Захваљујући брзој реакцији мјештана, посљедице невремена које је захватило Осињу и срушило стабла поред споменика погинулим борцима Одбрамбено – отаџбинског рата, уклоњене су већ идућег дана.

На иницијативу Мјесне борачке организације и Савјета мјесне заједнице Осиња организована је акција уклањања порушених стабала, која на срећу, нису оштетила споменик.

– Споменик се од оборених стабала није видио, али на срећу, није било штете. Мјештани су одмах покренули акцију и стабла су оклоњена и одвезена за огрев школи. Све је очишћено и уклоњено  – казао је шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Градске управе Станиша Микеревић који је похвалио брзу реакцију мјештана.

Предсједник Мјесне борачке организације Миодраг Гојић додао је да су, чим су видјели посљедице невремена, одмах реаговали, а предсједник Савјета мјесне заједнице Жељко Новић захвалио се свима који су помогли да порушена стабла буду, у што краћем року, уклоњена.

Related posts

У Мароку сам имао осјећај да путујем кроз вријеме

admin

И данас могућ олујни вјетар
и бујичне поплаве

Derventski List

Семир Османагић
сутра у Дервенти

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još