РС-РЕГИЈА

У СТАНАРИМА ПРОНАЂЕН АРСЕНАЛ ОРУЖЈА

Полицијски службеници Полицијске станице Станари јуче су у кући Д. Б. (59) из Станара пронашли и одузели арсенал оружја, а ово лице је ухапшено након што је под утицајем алкохола испред куће запуцало из аутоматске пушке.

– На основу наредбе Основног суда Добој претресена је кућа и помоћни објекти Д. Б. приликом чега је пронађено и одузето ручно прављено оружје, цијев митраљеза са ручно прављеним механизмом за окидање, оквир за аутоматску пушку, 113 различитих пушчаних метака, три гасна пиштоља, 93 гасна метка и 24 пиштољска метка – саопштено је из Полицијске управа Добој.

У саопштењу се додаје да је наведено лице јуче испред породичне куће испалило више хитаца из аутоматске пушке након чега је ухапшен.

– Аутоматска пушка из које је лице пуцало је пронађена и одузета. Алкотестирањем у службеним просторијама код наведеног лица је утврђено присуство алкохола у организму од 2,54 g/kg – наводе из полиције додајући да ће против Д. Б. бити достављен извјештај за кривично дјело „недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Related posts

За храбра срца купљено 13 возила

admin

ОПЕРАЦИЈА „КОРИДОР“ НА ФИЛМСКОЈ ТРАЦИ

admin

Свакој рођеној беби 500 КМ, накнада за прво дијете

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još