ДруштвоРС-РЕГИЈА

„Фереро“ из продаје у БиХ повлачи дио „Киндер“ производа

Компанија „Фереро“ одлучила је да, као мјеру опреза, добровољно повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шокобонс“ произведен у Белгији.

– „Фереро“ сарађује са надлежним тијелима за безбједност хране због могуће повезаности с појединим пријављеним случајевима салмонеле изван територије БиХ. Иако приликом стављања „Киндер“ производа на тржиште, ниједан производ није био позитиван на салмонелу и нисмо примили ниједну притужбу потрошача, ово схватамо врло озбиљно, јер нам је заштита потрошача увијек на првом мјесту – саопштили су из компаније.

„Фереро“ је као мјеру опреза одлучио добровољно да повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шкобонс“ са сљедећим лот бројевима, произведен у Белгији:

Из компаније „Фереро“ наводе да сарађују са дистрибутером како би осигурали да наведени „Киндер“ производи више не буду у продаји.

Сви остали „Фереро“ производи, укључујући Киндер производе, нису обухваћени овим добровољним повлачењем из продаје.

– Ако имате неки од наведених „Киндер“ производа, савјетујемо вам да их не конзумирате. Задржите „Киндер“ производ и контактирајте „Фереро“ Одјел за односе с потрошачима на мејл potrosacki-servis@ferrero.com, који ће вам радо помоћи – навели су из компаније „Фереро“.

(РТРС)

Related posts

Центар „Будућност“ обиљежио
Свјетски дан ријетких болести

Derventski List

Петница пружила
драгоцјено искуство

Derventski List

Богојављење ујединило
вјернике у молитви

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još