Култура

Филмска радионица окупила младе ентузијасте

Полазници радионице филма коју је организовао једини Дервенћанин, апсолвент на Академији умјетности, на смјеру филмске и ТВ режије, Вук Пијетловић вечерас су под окриљем „Арт сцене“ представили своје филмове.
Како је Пијетловић казао, полазници су га пријатно изненадили креативношћу и са којом пажњом су упијали сваку информацију коју им је он преносио.
– Било их троје и заиста сам био затечен њиховом спремношћу, идејама и самом реализацијом. Ја сам био ту да им теоријски пренесем моје стечено знање и пустио сам их да раде, али сам био ту за савјете. Њих три снимиле су два једноминутна филма и биле су изванредне – казао је он те додао да је публика вечерас видјела и његов краткометражни, испитни филм.
Како је објаснио ради се о филму који траје 17 минута и веома је „гледљив“ јер нема скривених порука и радња није комплексна, а главна мушка улоје повјерена Милану Димићу.
Стела Којић, једна од учесница радионице, захвалила се на прилици да открије чари филма.
– Ја сам заиста одушевљена на који начин све функционише. Вук Пијетловић се заиста потрудио да нам докаже, покаже и укаже на све – казала је Стела додавши да једва чека нову прилику те да се окупи са новостеченим другарицама и поново се опробају у глуми, али и снимању.

Related posts

Шетајући од лика до лика одушевила публику

admin

Умјетник треба да тежи да
га његова дјела надживе

Derventski List

Најмлађи глумци изводе „Басну из мог дворишта“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još