Занимљивости

ФРКА У ХЈУСТОНУ ЗБОГ БАНКОМАТА

Полиција је у понедјељак морала да блокира читав кварт у америчком граду Хјустону због бизарног разлога. Друштвеним мрежама проширила се вијест да један банкомат даје новчанице од 100 долара умјесто апоена од десет долара.

„Bank of America“, на чијем се банкомату догодила грешка, убрзо је издала саопштење да је за случај одговоран службеник банке који је на мјесто гдје стоје новчанице од десет долара ставио оне од 100 долара, нагласивши да је проблем ријешен.

Све је почело у недјељу увече око 23 часа, када је један грађанин желио да са банкомата подигне 20 долара. Умјесто двије новчанице од десет долара, добио је двије новчанице од 100 долара. Свој добитак објавио је на друштвеним мрежама, испред банкомата се убрзо створила гомила људи и почеле су туче.

Банка је одбила да коментарише колико је новца подигнуто из банкомата за два часа, колико је полицији било потребно да ситуацију стави под контролу. Такође, банка није захтијевала од грађана да врате новац.

Related posts

НА ДАНАШЊИ ДАН РОЂЕН ВУК С. КАРАЏИЋ

admin

БИЛ ГЕЈТС У РЕДУ ЧЕКА НА ХАМБУРГЕР

admin

БАЊАЛУЧКИ ВАТРОГАСЦИ СЕ ПРИДРУЖИЛИ СВЈЕТСКОМ ФЕНОМЕНУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!