Спорт

Чланови „Киме“ окитили се са 18 медаља

Чланови Карате клуба „Кима“ Дервента освојили су 18 медаља на међународном такмичењу које је организовано протеклог викенда у Брчком.

Најбољи појединац „Киме“, који је у три борбе однио и три побједе и тако освојио злато у својој категорији, био је Ненад Балабан, а успјехе су забиљежили и медаљама се окитили и Божидар Балабан освојивши сребро у борбама и злато у катама, те Ален Пелеш који је бронзану медаљу освојио у борбама, а сребрну у катама.

Са по двије медаље кући су се вратили Александар Вукмировић, који је у катама изборио злато, а у борбама бронзу, док је Емануел Малетић освојио сребро у катама, а бронзу у борбама, што је случај и са Давидом Ерићем. Стефан Раилић изборио се за двије бронзане медаље.

У борбама бронзу су освојили Драгана Векић, Николина Тривунчевић и Саша Новаковић, док се Жана Прерадовић окитила сребром. Бронзу је у катама изборила Ведрана Малић.

 

Related posts

Пехар подигла екипа
„ДМ Монтажа“ из Брода

Derventski List

Рукометаши дочекују екипу „Апатин“

admin

Шахисти ОШ „Никола Тесла“
побједници градског такмичења

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još