Спорт

„Јединство“ било
прејако за „Дервенту“

Пионирска селекција Одбојкашког клуба „Дервенте“ данас је у утакмици 9. кола Пионирског првенства Републике Српске угостила екипу „Јединства“ из Брчког, већ годинама најквалитетнијег тима у Републици Српској, уписавши пораз.
Гошће су на старту утакмице добрим сервисом успјеле направити велику предност и при резултату 1:8 приморале тренера домаћих да искористи тајм-аут. Дјевојке су искористиле кратку паузу да добију неколико савјета како да одбране поље од напада коректора „Јединства“ Тамаре Лукић, па су серијом прецизних сервиса Лане Живанић потпуно изједначиле резултат, а онда и преокренуле и тренера гостију приморали на тајм-аут при резултату 12:10 за „Дервенту.“ Младе наде дервентске одбојке наставиле су меч у добром ритму и серијом снажних сервиса капитена Јелене Попадић успјеле да достигну максималних 17:12. Нажалост, трема дјевојака и све боља игра гостију су у потпуности преокренули ситуацију на терену, па је сет завршио у рукама гошћи резултатом 20:25.
У наставку утакмице, као да више није било снаге за преокрет, па су гошће рутински утакмицу привеле крају уписавши побједу у сва три сета.

Нови дресови
Данашња утакмица је уједно и била прва утакмица наших дјевојака у новим дресовима, донацијом компаније Адриатиц осигурање, нашег пријатеља клуба. Посебну захвалност на донацији, дугујемо Игору Тошићу, без чије помоћи ова донација не би била омогућена.

Related posts

Стартује празник малог фудбала

Derventski List

Меч против Бањалучана нови испит

Derventski List

Фудбалери ОШ „Никола Тесла“ најбољи у регији

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još