Спорт

„Јединство“ било
прејако за „Дервенту“

Пионирска селекција Одбојкашког клуба „Дервенте“ данас је у утакмици 9. кола Пионирског првенства Републике Српске угостила екипу „Јединства“ из Брчког, већ годинама најквалитетнијег тима у Републици Српској, уписавши пораз.
Гошће су на старту утакмице добрим сервисом успјеле направити велику предност и при резултату 1:8 приморале тренера домаћих да искористи тајм-аут. Дјевојке су искористиле кратку паузу да добију неколико савјета како да одбране поље од напада коректора „Јединства“ Тамаре Лукић, па су серијом прецизних сервиса Лане Живанић потпуно изједначиле резултат, а онда и преокренуле и тренера гостију приморали на тајм-аут при резултату 12:10 за „Дервенту.“ Младе наде дервентске одбојке наставиле су меч у добром ритму и серијом снажних сервиса капитена Јелене Попадић успјеле да достигну максималних 17:12. Нажалост, трема дјевојака и све боља игра гостију су у потпуности преокренули ситуацију на терену, па је сет завршио у рукама гошћи резултатом 20:25.
У наставку утакмице, као да више није било снаге за преокрет, па су гошће рутински утакмицу привеле крају уписавши побједу у сва три сета.

Нови дресови
Данашња утакмица је уједно и била прва утакмица наших дјевојака у новим дресовима, донацијом компаније Адриатиц осигурање, нашег пријатеља клуба. Посебну захвалност на донацији, дугујемо Игору Тошићу, без чије помоћи ова донација не би била омогућена.

Related posts

Дражен Милинковић у трци за одбрану титуле

admin

Појединачно првенство БиХ у кросу сутра у Дервенти

admin

Марина Цвијановић међу кандидатима за најбоље спортисте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još