Новости

Људи препознају оне који
дају најбоље од себе

Они који су ме најбоље познавали увијек су тежили да их ја лијечим и то ми је импоновало, ма колико било тешко. Сматрао сам то мотивом да будем још бољи у свом послу и зато је мој животни мото да  не морате бити најбољи, довољно је да дате оно најбоље што имате и знате, а пацијенти и окружење то прије или касније препознају.

Казао је то примаријус др Душко Панзаловић, овогодишњи добитник највишег признања града – Великогоспојинске повеље са златним грбом града. Др Панзаловић је за ово признање предложен због континуираног и изузетног доприноса и постигнутих резултата на развоју и унапређењу стања у области здравства, учествовања у спасавању живота и очувању здравља грађана у ратном и послијератном периоду.

– Хирургија је тимски рад и тешко да један човјек може да направи важне ствари без сарадње и помоћи других, а ја сам имао срећу да радим са, прије свега, изврсним људима, добрим докторима и здравственим радницима и у таквом окружењу много је лакше бити  успјешан и уважен – истакао је др Панзаловић додавши да је током свог радног вијека добио много признања и награда, али за њега посебну вриједност има управо ово из родног града.

По завршетку Медицинског факултета у Тузли, др Панзаловић се вратио у родни крај, те је радио на хируршком одјелу болнице у Добоју и то као најмлађи хирируг у БиХ послије завршене специјализације на Војномедицинској академији у Београду, а касније и послије усавршавања у области ендоскопске хирургије.

– Кажу да је у свом селу тешко бити поп, али сматрам да је све то могуће уколико имате добру и конкретну комуникацију, искрене, коректне, и изнад свега нормалне односе са људима, од којих су многи били или јесу још увијек моји пацијенти. За изградњу таквих односа свакако треба доста времена, труда, одрицања и још много тога, али су зато веома вриједни – рекао је др Панзаловић истакавши да је за њега повјерење блиских особа да их лијечи посебна мотивација у раду.

„Панмедик“

Др Панзаловић је најавио и ширење услуга које пацијенти могу да добију у здравственој установи „Панмедик“.

– У овој установи која у Дервенти дјелује већ четири године пружамо здравствене услуге на највишем специјалистичком и субспецијалистичком нивоу свима онима који затраже наше услуге и сматрам да смо тиме значајно ојачали сегмент здравствене заштите који је сада на завидном нивоу. С поносом могу да кажем да у скорије вријеме  почиње да ради нови Специјалистички центар у оквиру „Панмедика“ којим руководим дуги низ година и да уз боље разумијевање Фонда здравственог осигурања настојаћемо да пружимо још више здравствених услуга – казао је др Панзаловић.

Related posts

Балатуновић: Градићемо веће повјерење грађана према полицији

admin

НАСТАВА НЕЋЕ БИТИ КАО ПРИЈЕ КОРОНА ВИРУСА

admin

МАСКЕ ВИШЕ НИСУ ОБАВЕЗНЕ НА ОТВОРЕНОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još