Новости

Акција Кола српских сестара
уљепшала Божић више од 100 породица

Божићна акција Кола српских сестара „Царица Милиц“ још једном је доказала да је хуманост црта коју Дервенћани брижно његују,  а у оквиру прикупљени пакети са храном и хигијенским производима стигли су до 87 суграђана, а данас ће бити предати у руке још двадесетак особа.

Како су истакли из кола, до сада су подијељени пакети у Агићима, Пољу, Лупљаници, Дријену, Рапћанима, Бишњи, Новом насељу и дијелу Мишковаца, тако да ће укупно око 115 суграђана имати богатију божићну трпезу.

 – Завршавамо данас са подјелом пакета и на списковима имамо око 25 суграђана у центру града. Намирнице смо обезбиједили укључујући и средства прикупљена на базару, а око 30 пакета смо обезбиједили кроз прикупљање намирница у корпама које су од почетка децембра биле постављене у маркетима „Ђурић“ и „Хипер Корт – рекла је предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић истакавши и да је коло обезбиједило четири божићна ручка.

 – За 11 наших суграђана смо обезбиједили и ручак за Божић, односно печенице – додала је Додиг – Пијетловићева.

Related posts

Награде из Дубаија доказ да
квалитетно образовање брише границе

Derventski List

Мишинци и Комарица данас без струје

admin

ПРОСТОРИЈЕ „ИЗВОРА“ НА ПЛЕХАНУ ДОБИЛЕ ЧЕТВРТОГ СТАНАРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još