Друштво

Базар прилика за хуманост

Трећи божићни базар Кола српских сестара „Царица Милица“ данас је у крипти Саборног храма Успења Пресвете Богородице понудио божићне пшенице, декорације и разне домаће посластице, а суграђани имају прилику да до вечерњег богослужења изаберу нешто од понуђеног и дају прилог за прикупљање помоћи сиромашним породицама.

– На данашњем базару изложени су домаћи производи, пшенице и жито које смо припремиле, декорације и колачи. Такође, жељеле смо да и данас, као и у претходна два базара истакнемо један дио производа које су израдили ученици Стручне и техничке школе, тако да у сва три базара буду заступљени сви производи – рекли су из кола додавши да су ученици Стручне и ОШ „19 април“ донирали пакете са храном и слаткишима.

Куповина производа на базару је на основу добровољних прилога, а сва прикупљена средства користе се за набавку пакета помоћи угроженим суграђанима.

Related posts

Истакнути и
похваљени успјеси ђака

Derventski List

Изложено око 400 примјерака
украсних голубова и живине

Derventski List

„Агићки млинови“ у новом руху

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još